Acest site are ca scop informarea suplimentara fata de documentatia standard Linux si nu inlocuirea acesteia.

Utilizarea informatiei prezenta pe linuxtm.ro

- utilizarea informatiei este libera, gratuita si se afla sub licenta GNU Free Documentation

  • utilizarea inadecvata a unor comenzi linux poate duce la pierderea datelor, poate compromite securitatea sistemului si stabilitatea acestuia;

  • linuxtm.ro nu se face responsabil de utilizarea incorecta a comenzilor de catre vizitatorii acestuia;

  • linuxtm.ro nu incurajeaza utilizatorii sa foloseasca comenzile pe care nu le-au inteles si nici sa le aplice in scopuri si/sau activitati ilegale;

  • utilizatorii acestui site sunt in totalitate responsabili de folosirea  informatiilor gasite pe linuxtm.ro;

  • tutorialele de pe site pot fi testate partial sau netestate personal, le urmati pe propriul risc;

  • folosirea informatiilor aflate pe site implica acordul implicit al utilizatorilor de a folosi informatia pe propriul risc.

Utilizarea informatiei este libera, gratuita si se afla sub licenta GNU Free Documentation

Copyright

1. Accesul la site Scopul permis pentru utilizarea linuxtm.ro este obtinerea de informatii. Orice utilizare in orice alte scopuri decat acesta nu este permisa.

2. Utilizare Nu este permisa:

  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • copierea sau multiplicarea acestui site

3. Comercializarea informatiei / materialelor aflate pe linuxtm.ro este STRICT INTERZISA !

De exemplu: proprietarii unei afaceri care au ca scop instruirea / educarea NU pot folosi materialele / informatiile aflate pe linuxtm.ro daca participantii la aceste cursuri platesc o taxa (orice fel de taxa), in consecinta pentru a face profit.

4. Determinarea scopurilor comerciale - necomerciale e bazata pe utilizare, nu pe utilizator.

Materialele / informatiile pot fi folosite de catre institutii, grupari, afaceri, persoane individuale sau terte parti atata timp cat nu au ca scop vanzarea acestora.

De exemplu: o firma poate utiliza informatiile / materialele in scopuri de development, training intern s.a.m.d

5. Toate drepturile rezervate

linuxtm.ro detine in totalitate drepturile de autor pentru continutul aflat pe site. Intrucat informatia se afla sub licenta GNU Free Documentation, aceasta poate fi folosita liber insa drepturile de autor asumate sunt totale pentru ca documentatia este in limba Engleza iar aceasta a fost tradusa sau modificata in limba Romana folosind exclusiv cunostiintele mele de limba engleza ( creatie de continut original ), implicit a fost munca depusa de linuxtm.ro in scopul realizarii acestei documentatii.